Mostenitorul colosului Coca-Cola prins cu 900 mii de lire sterline de canabis

Mostenitorul colosului Coca-Cola prins cu 900 mii de lire sterline de canabis

Moștenitorul colosului  Coca-Cola ar fi fost arestat pe insula Caraibelor, după ce au fost găsite la bordul avionului său privat, plante de canabis în valoare de peste 900 de mii de lire sterline. Alkiviades David – cunoscut sub numele de Alki David – a fost arestat pe aeroportul internațional Robert L. Bradshaw după ce oficialii vamali au descoperit aproximativ 5000 de plante de canabis în avion.

 

David se afla în St. Kitts împreună cu colegul său de afaceri miliardarul Chase Ergen, 66 de ani, și actor Jonathan Rhys Meyers. Au fost reținuți de autorități câteva ore iar câteva zile mai târziu au fost arestați în timp ce încercau să părăsească insula.

 

David a spus că plantele erau ” doar cânepă” și făceau parte dintr-o nouă inițiativă de a “dezvolta o afacere legală în domeniul canabisului” în estul Caraibelor. Agenții de poliție din Saint Christopher și Nevis au declarat pentru Daily Express că David și Ergen au fost acuzați pentru posesie de  droguri.

 

Te-ar putea interesa și Somalia, un kamikaze s-a detonat in apropierea palatului prezidential: trei morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.