Moscova: aterizare de urgenta al unui avion in flacari: o persoana a murit VIDEO

UPDATE: BILANȚUL TRAGIC AL MORȚILOR A AJUNS LA 13 

Moscova: aterizare de urgenta al unui avion in flacari: o persoana a murit VIDEO

Un avion de pasageri Sukhoi al firmei rusești, Aeroflot, a luat foc și a aterizat pe aeroportul din Moscova Sheremetyevo.

 

O sursă a agenției Tass a raportat că o persoană a murit în timp ce alți zece pasageri au fost răniți. Toți ceilalți pasageri  au fost salvați prin metodele de evacuare de urgență. Focul a fost în cele din urmă stins.

 

https://youtu.be/wXvIKh5clR8

Te-ar putea intereasa și O masina cu cinci romani la bord a ajuns intr-un rau din Italia: 4 salvati, unul este dat disparut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.