Moș Crăciun vizitează o casă de bătrâni, dar este pozitiv pentru Covid: 121 de persoane infectate și 18 morți

După ce Moș Crăciun a vizitat o casă de bătrâni , 18 persoane au murit de covid. Vizita lui Moș Crăciun cu ocazia sărbătorilor de Crăciun într-o casă de bătrâni din Belgia, a infectat 121 de persoane  și a ucis alți 18 după ce un focar de Covid a izbucnit în structură. Alți 36 de angajați au rezultat pozitivi.

Fotografiile bărbatului îmbrăcat ca Moș Crăciun au fost publicate în urmă cu două săptămâni, iar la câteva zile bărbatul a descoperit că este pozitiv, astfel încât au fost făcute verificările care au avut un rezultat dramatic. Din fotografii a reieșit că nu toată lumea a folosit masca, motiv pentru care răspândirea virusului a fost și mai ușoară.

Citește și Covid, nouă variantă în Africa de Sud: diferită de cea engleză, dar foarte contagioasă. Țara izolată

Din păcate, multe persoane  în vârstă sunt încă în condiții foarte grave, astfel încât și numărul victimelor ar putea crește. Primarul Mol, Wim Caeyers, a declarat presei locale : „Ne așteptăm la următoarele 10 zile să fie dificile. Este o perioadă grea pentru azilul de bătrâni. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-9089035/Covid-infected-Santa-visits-Belgium-care-home-kills-18-residents-121-fell-ill-outbreak
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.