Moș Crăciun care prizează cocaină: puloverele de la Walmart declanșează controverse

Moș Crăciun care prizează cocaină. Aceasta este imaginea care a apărut pe un pulover de Crăciun vândut de Walmart în Canada. Colosul și-a cerut scuze clienților după ce o caricatură a lui Moș Crăciun a apărut la o masă pe care se aflau trei dungi albe și cu o inscripție „lăsă să ningă” pe pulover .

Semnificația a fost ușor înțeleasă greșit și mulți au văzut referiri la consumul de cocaină. Un purtător de cuvânt al Walmart și-a cerut scuze pentru vânzarea produsului, adăugând că acesta a fost eliminat de pe site-ul canadian al companiei. “Aceste pulovere, vândute de către un furnizor  Walmart.ca, nu reprezintă valorile Walmart și nu au niciun spațiu pe site-ul nostru”, a spus purtătorul de cuvânt pentru Global News.

Citește și Surpriza unui bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă: și-a găsit mireasa măritată cu altul

Se pare că au existat și alte pulovere în care Moș Crăciun avea atitudini discutabile, întrucât erau de vânzare pe site-ul cărților poștale cu Isus, Maria și Iosif în scandaloase și nicidecum ortodoxe și care au stârnit multe controverse. Un spirit de Crăciun mai altfel…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.