Moș Crăciun a fost arestat… beat : ”Știu că este doar octombrie, am greșit”

California, Moș Crăciun a fost arestat beat: ”Știu că este doar octombrie, am greșit”

Crăciunul în acest an a ajuns devreme în California . Poliția din Brea a văzut un bărbat care dormea ​​în mașină, în timp ce purta un costum de Moș. După ce a constatat că era sub efectele alcoolului, au a decis să-l aresteze. Bărbatul, supranumit „Drunk Santa Suit Criminal” ”,  și-a cerut scuze pentru comportamentul său: „Știu că suntem doar în octombrie, îmi pare rău că am  greșit”.

Și-a lăsat animalele fără hrană, din disperare câinele mănâncă una dintre pisici: arestată

De asemenea, bărbatul le-a cerut agenților să transmită un mesaj cu scuze prin canalul de Twitter al poliției Brea, adresându-se nimănui altuia decât  adevăratului Moș Crăciun: “Dragă Moș Crăciun    îmi pare rău că ți-am furat rochia roșie. Eram beat . Am luat o decizie proastă. Știu că suntem doar în octombrie și este cald, mai ales în acest costum.  Cu sinceritate, bețivul Moș Crăciun.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.