”Mori, mori !” Un băiat de numai 9 ani și-a înjunghiat sora de 5 ani pentru că nu putea să iasă la joacă

Un episod șocant în care protagonistul este un băiat în vârstă de 9 ani din Florida, Statele Unite: el este acuzat de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat sora de numai 5 ani, în timp ce striga „mori, mori!”.

Băiatul susține că i-a venit ideea să-și omoare sora cu câteva zile înainte și că nu putea să se mai gândească la nimic altceva. Un judecător a dispus o evaluare psihiatrică imediată. Băiatul a profitat de faptul că a rămas singur cu surioara și a comis fapta oribilă. A luat un cuțit și a început să o lovească pe fetiță în repetate rânduri în timp ce îi striga „mori, mori!”.

Citește și A abuzat de 47 de copii nevinovați: pedofil australian condamnat la 35 de ani de închisoare

Băiatul a fost oprit de mamă care a auzit urlete fetiței și a alertat imediat autoritățile. Între timp băiatul fugise și s-a ascuns într-un șopron.  Băiețelul susține că a recurs la gestul oribil pentru ca voia să iasă afară la joacă dar nu putea,  deoarece trebuia să aibă grijă de sora cea mică. Fata de cinci ani se află în stare critică la Spitalul Shands din Gainesville.

Pentru moment, băiatul rămâne sub arest la Centrul de detenție pentru minori Marion, iar judecătorul a ordonat să fie supus unei evaluări psihiatrice imediate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.