”Mori mai repede!” Acestea sunt mesajele pe care le primește o fetiță de 7 ani cu cancer în fază terminală

”Mori mai repede!” este doar unul dintre comentariile șocante care au apărut pe profilurile sociale ale Kiara Buonomo, o fată de 7 ani din Glasgow, diagnosticată cu cancer terminal. Povestea ei a devinit virală pe internet iar mai înspăimântătoare sunt și alte mesaje cu fond sexual,  relatează Daily Mail.

”Ne-a dezgustat. Avem deja prea multe gânduri în mintea noastră, nu am crezut că vom avea parte și de acest stres  “, a spus mama Natasha Kinlan. Femeia și partenerul ei, Aldo Buonomo, au deschis o pagină pe Facebook pentru a documenta lupta copilului împotriva cancerului.

O mamă și cele două fiice ale sale au murit izbite în plin de un tren

“La câteva săptămâni după ce Kiara a fost diagnosticată, în ianuarie 2018, am început să primim mesaje pe Snapchat, care spuneau că” mori mai repede “, pentru că au spus că risipim banii din fondul național de sănătate”.

Copila a fost insultată și ofensată și pentru aspectul său fizic. Și pentru a face această poveste  să fie și mai dezgustătoare și  frații mai mici au fost, de asemenea, implicați în jigniri pe fonduri sexuale. Autoritățile investighează pentru a afla cine este în spatele acestor mesaje.

Cel mai grav lucru este, totuși, speranța de viață a copilului. Kiara nu mai are nicio speranță de a fi slavată. Chirurgii au reușit să elimine 95% din tumora cerebrală, însă masa tumorală a crescut și i-au rămas doar câteva luni de trăit.

Părinții lui au vrut să se concentreze în a se bucura de ea în ultimile săptămâni de viață,  dar citirea unor astfel de comentarii face viața cu atât mai dificilă cât și mai dureroasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.