Morgan Mikenas: tânăra care nu s-a mai depilat de un an de zile / VIDEO

Morgan Mikenas este o tânără blogger de fitness care într-o zi a decis să nu se mai depileze.

Această alegere se datorează faptului că pentru a te depila se pierde mult timp și, mai presus de toate, pentru a încuraja  femeile să nu urmeze neapărat dictatele acestei societăți moderne care doresc ca femeia să fie întotdeauna perfectă în orice circumstanță.

Destin tragic: de durere o mamă s-a spânzurat după moartea fiului ei, după câteva luni moare și soțul ei

Tânăra s-a săturat de această cursă spre perfecțiune și a vrut să împărtășească cu toată lumea strada de a găsi acceptarea de sine prin videoclipuri și imagini.

Iată videoclipul frumoasei Morgan Mikenas:

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.