Monstrul din Cleveland a murit: a violat și ucis unsprezece femei și a ascuns trupurile în grădină

A fost cunoscut sub numele de „monstrul din Cleveland”. Anthony Sowell, în 2009 a ucis 11 femei cu vârste cuprinse între 25 și 52 de ani și a ascuns trupurile în grădina sa, care ulterior a fost redenumită „ grădina ororilor ”.

Un ucigaș în serie nemilos care, în ultimele ore, a murit după ce a fost internat într-o unitate de îngrijire la sfârșitul vieții la Centrul Medical Franklin din închisoarea Ohio din Columbus, a confirmat purtătorul de cuvânt JoEllen Smith. Sowell, în vârstă de 61 de ani, a avut o boală terminală care nu are legătură cu Covid-19. În 2011 a fost condamnat pentru o serie de acuzații, inclusiv răpire, crimă agravată și abuz de cadavre în legătură cu moartea a unsprezece femei afro-americane din județul Cuyahoga, Ohio, între 2007 și 2009.

Citește și ”Vă plictisesc, acesta va fi ultimul meu post”: o vedetă TikTok s-a sinucis la 18 ani

Poliția a găsit primele două cadavre în podul din casa sa, după ce a început ancheta plecând de la plângerea unei femei care pretindea că a fost atacată de el. Dar în zilele următoare, alte nouă cadavre au fost descoperite pe proprietatea sa, toate femeile pe care criminalul în serie le-a strangulat cu șireturi și corzi, cu excepția uneia dintre ele, ucise strangulând-o cu mâinile. Sowell, care servise anterior în Corpul de Marină, a fost condamnat la moarte prin injecție letală în august 2011.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.