Monștrii nu părinți! Și-au omorât fiul de 11 ani forțându-l să bea litri de apă

Monștrii nu părinți!   Un bărbat și o femeie din El Paso (Texas, Statele Unite) sunt acuzați de omorul de gradul I pentru moartea fiului lor de 11 ani. Conform raportului legistului, micuțul Zachary Sabin a fost găsit mort acoperit de vânătăi și cu spumă în gură. Tatăl copilului, militarul Ryan Sabin  în vârstă de 41 de ani și mama sa vitregă, Tara Sabin în vârstă de 42 de ani, l-au obligat pe băiat să bea cantități mari de apă.

Primele cuvinte ale unei adolescente când a ieșit din comă: ”M-am întâlnit cu Iisus și are un mesaj pentru toată lumea”

Conform declarației femeii „urina copilului era întunecată și urât mirositoare” și purta scutec noaptea pentru o „problemă de sănătate”. Copilul a murit din cauza intoxicației forțate cu apă. Cuplul se va confrunta acum și cu acuzațiile de abuz și maltratare de minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.