Monștrii, nu bunici: și-au violat nepoata și au înregistrat abuzurile

Povestea oribilă vine din statul Virginia de Vest, în Statele Unite, unde copilul a fost abuzat în casa bunicii, Roseanna Thompson, fără ca nimeni să știe și să nu bănuiască nimic.

Părinții fetiței  încredințau copila bunicilor în fiecare zi pentru că aceștia trebuiau să meargă la servici. O credeau în singuranță, dar când ușa casei se închidea în spatele lor, din bunica iubitoare se transforma într-un mostru.  Femeia a supus micuța  nepoată abuzurilor sexuale brutale,  oferind-o și concubinului ei  și cum ar fi un obiect. Povestea oribilă provine din județul Kanawha, în statul Virginia de Vest, în Statele Unite, unde copilul a fost abuzat în bunicii Roseanna Thompson, fără ca nimeni să știe nimic despre asta.

Femeia a fost descoperită  întâmplător datorită videoclipurilor  violențelor sexuale pe care ea însăși le-a filmat pentru a se distra împreună cu concubinul ei Richard Smith.

De fapt, abuzul a fost descoperit de fosta soție a lui Smith, care cotrobăind prin obiectele bărbatului lăsate în casa ei , a dat peste imaginile de pornografie infantilă și l-a raportat le poliție. Femeia descoperise o întreagă colecție de casete video în care era fostul soț și Roseanna  hărțuind o fetiță. Un șoc imens pentru această femeia care a fost atât de traumatizată încât acum refuză să intre în vechea casă unde a găsit casetele.

Citește și Un bărbat a încercat să găsească o fată pe Dark Web: ”Vreau să o violez, să o ucid și să o mănânc , câți ani are fata ta?”

 

După investigații bărbatul a fost arestat cu acuzația de abuzuri sexuale asupra copiilor și ar putea fi condamnat la o  sentință cuprinsă între 205 și 775 de ani de închisoare.  Processul împotriva ”bunicii ” este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.