Momentul terifiant la o înmormântare când din sicriu se vede ceva mișcând | VIDEO

Acesta este momentul înfiorător în timpul unei înmormântări în care se pare că din interiorul sicriului începe să se miște ceva…pare că mortul a ridicat mâna. Imaginile au fost înregistrate în timpul unei înmormântări   în orașul Manado din Sulawesi de Nord, Indonezia , pe 5 mai.

În timp ce familia devastată se strânsese, iar preotul citea slujba se poate vedea pe sub capacul cavoului de sticlă schița unei mâini stângi și a degetelor . În videoclip, se aud cuvintele preotului rostind : „ Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. ”

Tragedie în Elveția: și-a ucis fosta soție și bărbatul care era cu ea, după care s-a sinucis

În ciuda afirmațiilor macabre, probabil că cadavrul s-ar fi mișcat din cauza rigurozității mortis și a modificărilor ligamentelor în timpul descompunerii. Un studiu raportat în Medical News Today, în septembrie 2019, a descoperit că trupul  uman se mișcă chiar și după moarte.   Cercetătorii de la Universitatea Centrală Queensland din Rockhampton, Australia, care studiau procesul de descompunere au descoperit că, fără nicio „asistență externă”, rămășițele umane își pot schimba poziția. Această descoperire are implicații importante pentru știința criminalistică, relatează Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.