Momentul terifiant în care o femeie este răpită și bătută cu bestialitate, surprins de o cameră de supraveghere: apelul poliției

Momentul terifiant în care o femeie este răpită și bătută cu bestialitate, surprins de o cameră de supraveghere

În imagini se observă cum o tânără în jur de 20-30 de ani fuge dintr-o mașină până la ușa unei case, unde cere ajutor. În urma ei, vine un bărbat, ce pare de aceeași vârstă, care o lovește cu piciorul și o trântește la pământ. După o scurtă luptă între cei doi, bărbatul o apucă de păr și o duce din nou la mașină.

Citește și Un pedofil dă întâlnire unei fetițe de 11 ani, dar se prezintă tatăl ei: lecția pe care o primește este exemplară

Poliția a fost chemată în ziua de Anul Nou la proprietatea pe Warm Springs Road din Las Vegas, după ce proprietarul casei a observat filmările surprinse pe camera de supraveghere a locuinței, scriee, news.sky.com.

Poliția a postat imaginile online, cu mesajul: “Anchetatorii au nevoie de ajutorul publicului, pentru a identifica victima răpită și pe suspect”. Poliția consideră că vehiculul folosit în răpire este un Hyundai Sonata alb cu trapa . Pentru rezolvare acestui caz este oferită și o recompensă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.