Momente stânjenitoare în care un bărbat își apără amanta de furia soției sale / VIDEO

Un bărbat chinez s-a urcat pe amanta lui în plină stradă pentru a o proteja în timp ce soția lui furioasă și prietena ei îi lovesc și sfâșie hainele  în mijlocul mulțimii de curioși  care s-au adunat să asiste la scenă.

Descoperă că în trecut iubita lui a fost un bărbat: o ștrangulează, apoi gătește cadavrul

Acestea sunt momentele în care un bărbat a fost prins de soție cu amanta. Nimic nu a putut opri femeia care s-a năspustit asupra celor doi descărcând pumni și piciore. La un moment dat, soția înșelată a reușit să-i rupă tricoul amantei lăsând-o practic goală în plină stradă.  Violențele  s-au  petrecut în județul Anhui Fanchang, în estul Chinei și au fost filmate de curioși  care au declarat că într-un sfârșit bărbatul și amanta au reușit să fugă.

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.