Momente de teroare: un băiețel de 6 ani a căzut într-o canalizare adâncă de 20 de metri

Un băiețel de 6 ani se întorcea de la școală cu bunica lui când la un moment dat, capacul unei canalizări s-a deschis înghițind copilul sub ochii disperați al bunicii sale. Femeia a început să strige după ajutor. Incidentul s-a produs în orașul Loudi, un oraș din provincia centrală a Chinei.

Imediat la locul accidentului s-au prezentat o echipă de pompieri care au început intervenția de recuperare al băiatului. În timp ce pompierii se pregăteau să intre în canal, un șofer a oprit mașina și s-a oferit să ajute la recuperarea copilul. Din canal, pe lângă zgomotul apei se auzeau și plânsetele disperate al copilului.

Franța, o tânără de 29 de ani însărcinată a fost ucisă de mai mulți câini într-o pădure

Potrivit Daily Star, bărbatul a coborât în canal. Urmărind strigătele copilului a reușit să-l găsească spre fericirea bunicii și tuturor curioșilor care se adunaseră în jurul găurii de canal. Din fericire copilul nu a fost rănit și a putut să plece acasă cu bunica lui.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.