Momente de teroare pentru o mama: iubitul ei i-a rapit copilul de 5 luni

Momente de teroare pentru o mama: iubitul ei i-a rapit copilul de 5 luni

Un bărbat a răpit copilul de 5 luni chiar de la femeia cu care avea o relație încercând să-și piardă urmele. S-a întâmplat acum 2 zile în Sutton Coldfield, în West Midlands (Anglia) . Atât forțele de ordine cât mama micuțului au făcut un apel către toate persoanele care le-ar putea ajuta în găsirea copilului.

 

Atenția anchetatorilor s-a îndreptat imediat spre James Dempsey, un bărbat de 35 de ani care a fost arestat câteva ore mai târziu de răpire de minori.

Conform primelor reconstrucții, s-ar părea că omul a vrut să părăsească orașul sau poate chiar să fugă dinAnglia.   De fapt, Dempsey a fost oprit lângă aeroportul din Birmingham. Din fericire copilul era bine.

Poliția britanică s-a pus pe urmele lui după ce a apelat la mass-media. “Sunt îngrijorat de siguranța acestui copil și vă cerem ajutorul pentru a-l găsi în siguranță și sănătos”, a declarat detectivul Ian Ingram, coordonatorul anchetei, potrivit  CNN.

 

Din fericire, copilul a fost găsit și nu a fost nevoie de intervenția vreunui medic, au informat autoritățile pe Twitter.

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Pedofilul cu 2 milioane de imagini pedopornografice, condamnat la „numai” 23 de luni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.