Momente de teroare pe aeroportul din Sharm El Sheikh: un avion a luat foc

Momente de teroare printre pasagerii prezenți pe aeroportul Sharm El Sheikh din Egipt: o aeronavă a companiei low cost din Ucraina de la SkyUp a luat foc pe pistă. Din fericire niciunul dintre cei 189 de pasageri nu a fost rănit iar membrii echipajului  au reușit să scape. Incendiul a izbucnit în  căruciorul unui Boeing 737-800, dar intervenția la timp a agenților de siguranță s-a dovedit decisivă.

În seara zilei de sâmbătă 9 noiembrie , oamenii prezenți pe aeroportul Sharm El Sheikh din Egipt au trăit momente de teroare. Într-un videoclip lansat pe rețelele de socializare și preluat de camerele de supraveghere se vede cum aeronavă ia foc pe pistă iemdiat după ce a aterizat pe pista egipteană.

Un băiețel de 15 ani a salvat viața surorii sale din fălcile unui crocodil

Un purtător de cuvânt al ministerului aviației civile egiptene a mulțumit oficialilor aeroportului pentru intervenția lor decisivă și a comentat: „A fost evitat un dezastru . Niciunul dintre cei prezenți la bordul aeronavei nu a prezentat răni”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.