Momente de teroare în China: o fetiță de 2 ani a fost prinsă între ușile unui lift | Video

O  fetiță de 2 ani a trăit momente de groază în interiorul unui lift.  În videoclipul care circulă pe web se poate vedea cum fetița rămâne agățată cu brațul drept între ușile liftului închise timp de aproape două minute. Incidentul a avut loc săptămâna trecută în Huangshi , China.

Drama s-a produs după ce mama fetei reușise să scoată doi dintre cei trei fii ai săi din lift când ușile liftului s-au închis brusc. Potrivit Mirror, ”lesa” de siguranță a copilului a rămas prinsă în ușă, trăgând-o în sus rămânând agățată de braț timp aproape două minute, până când a fost salvată de unele persoane care au activat oprirea de urgență a liftului.

Iran, decapitată în somn de tatăl ei pentru că era împotriva relației sale

Folosirea unei ”lese” de siguranță pentru copii a împărțit în două opinia publică în China, în special în rândul părinților. În timp ce unii consideră că este un instrument esențial pentru a se asigura că cei mici nu se pot îndepărta, alții susțin că este un real pericol așa cum s-a demonstrat în acest caz.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.