Momente de nebunie! Și-a bătut iubita și și-a cioplit numele cu cuțitul pe fruntea ei: arestat / VIDEO

Un tânăr din Texas, în vârstă de 19 ani, a fost arestat vineri seară pentru că ar fi lovit-o pe iubita sa de mai multe ori și i-a cioplit numele în frunte în timpul unei bătăi violente.

Acuzatul a fost identificat ca Jackub Jackson Hildreth, un locuitor din San Antonio. Potrivit Fox News, acuzatul a fost acuzat de agresiune agravată folosind o armă mortală. Potrivit Daily Mail acesta are un trecut plin de violență. Victima se numește  Catalina Mireles în vârstă de 22 de ani.

Catalina le-a spus presei locale că bărbatul o închidea în dulap și o lăsa acolo ore întregi.   Ea a adăugat în plus că, pe 5 decembrie, Hildreth a apucat-o de gât și a lovit-o în față de aproximativ 10 ori.

Citește și “Mai bine noi decât vreun dement!” Doi părinţi din Rusia şi-au violat zi de zi fiica de 12 ani

Într-o furie oarbă el a apucat apoi un cuțit și și-a cioplit numele lui pe frunte ei. Reușise să fugă din apartament  înainte ca poliția să ajungă la locul crimei. A fost inițiată o anchetă în acest caz. Poliția a dezvăluit că acuzatul are un trecut plin  de violență, inclusiv două plângeri pentru atac,  furt,  strangulare și violență în familie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.