Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

Povestea de dragoste dintre Zahra Rechelle și Aaron Booth a durat 20 de luni. Când fata a decis să închidă relația, însă, bărbatul nu a acceptat decizia ei și a înjunghiat-o de 5 ori nu înainte de a o lua ostatică.  Mai mult, după atacurile suferite, tânăra a avut nevoie de o intervenție  la ochil precum și mai multe cusături la gură gură, mâini, stomac și picioare. Tânăra de 31 de ani le-a spus judecătorilor: „Nu mi-a dat niciodată timp să mă mai gândesc. A spus că nu-mi va face nicioadtă rău, dar a făcut-o. ”

Acest episod nu a fost primul: tânăra de 31 de ani a suferit violență pe2 februarie dar nu l-a denunțat de frica să-i nu-i fie luat copilul avut de la o relație anterioară. Dar acum a fost prea mult.În timp ce medicii îi tratatu rănile, femeia a decis să raporteze atacurile lui Aaron.

Dacă sunteți violate și aveți chiloți tanga, îmi pare foarte rău dar…este vina voastră

Conform reconstrucției efectuate de judecători, Aaron Booth ar fi atacat-o pe tânără în casa ei și ar fi ținut-o captivă înainte de a se confrunta cu poliția. Bărbatul a târât-o de păr și a lovit-o cu cumnii și cu picioarele în stomac și la față.  În acel moment, când poliția a intrat în casă a înjunghiat-o de cinci ori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.