Moldova, primul caz de coronavirus: o femeie ar fi fugit dintr-un spital din Italia

În Republica Moldova s-a confirmat primul caz de coronavirus. E vorba despre o femeie de 48 ani care s-a întors vineri din Italia. Pacienta a fost imediat internată, iar autorităţile de la Chişinău sunt în alertă

Femeia a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Chișinău și se află în stare gravă dar stabilă. Ea suferă şi de mai multe boli cronice: diabet zaharat, supraponderare de gradul doi şi hipertensiune arterială, scrie Agerpres.

Femeia ar fi fugit dintr-un spital din Italia, unde era internată. La sosirea în Chișinău, le-a ascuns autorităților detalii despre starea ei de sănătate.

Citește și Bulgaria a confirmat primele patru cazuri de coronavirus

Între timp, toți pasagerii cursei Wizz Air Milano-Chișinău care au zburat cu femeia infectată cu coronavirus sunt rugați să se autoizoleze la domiciliu. Cursele aeriene Chișinău-Milano au fost anulate.

Autoritățile ar putea prelungi vacanța elevilor din Republica Moldova, după confirmarea acestui prim caz de infectare cu COVID-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.