Mogadishu, SUA a atacat cu drone ca răspuns al atacului: jihadiști uciși

Un atac cu drone americane în Somalia a ucis mai mulți militanți jihadiști al Shabaab, inclusiv cel puțin un comandant, ca răspuns la atacul de la Mogadischu. Raidurile au fost efectuate în apropierea orașului Kunya-Barow, cu implicarea departamentelor de elită a armatei somaleze.

Citește și SUA au atacat bazele milițiene susținute de Iran în Irak și Siria

Atacul asupra lui Mogadishu nu a fost revendicat, dar principalii suspecți s-au îndreptat împotriva extremiștilor islamici din Al Shabaab.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.