Modelul Playboy pozează dezbrăcată într-o moschee turcească: riscă 3 ani de închisoare

Modelul Playboy Marisa Papen a făcut-o de oaie iarăși! După ce a infuriat atât Vaticanul cât și Israelul cu fotografiile ei nude , noua provocare ar putea să o coste scump. Marisa Papen riscă până la trei ani de închisoare în Turcia pentru câteva fotografii îndrăznețe în cele mai faimoase locuri din stat, dar mai ales pentru cei din interiorul moscheii Istanbul Hagia Sophia.

În fotografia jignitoare, modelul belgian în vârstă de 27 de ani își ridică burqa , arătându-și părțile intime, în interiorul Hagiei Sophia, moscheea iconică Otoman care găzduiește astăzi unul dintre cele mai faimoase muzee din Istanbul. „Dacă ați vizitat vreodată acea moschee, știți că nu există o zi în care nu există mii de oameni în jurul vostru tot timpul”, spune ea într-un interviu acordat CEN News. „Așadar, am așteptat sosirea unui grup mare de turiști și când toată lumea era concentrată pe explicațiile sale, am profitat de ocazie să facem fotografii ».

Citește și „Fabrica de copii” din Nigeria: 12 femei și un bebeluș au fost salvați de autorități

Fotografiile datează din 2018, însă procurorul orașului a emis totuși recent un mandat de arestare pentru fapte obscene și umilire publică a suveranității statului. Ar risca până la 3 ani cu închisoarea. Marisa Papenea se descrie ca fiind „un spirit liber și expresionist cu inima sălbatică”. Împreună cu fotograful australian Jesse Walker, acum doi ani a mers în Turcia pentru o ședință foto. Poliția turcă a fost alertată și s-a prezentat la hotelul lor din Istanbul a doua zi după ce cei doi au părăsit orașul.

Alte fotografii nud , după cum se poate vedea pe profilul ei de Instagram , o înfățișează în estul statului turc, în regiunea Cappadocia. Dar nu este prima dată când modelul se găsește în mijlocul acestor scandaluri.

La sfârșitul lunii noiembrie 2018, Marisa Papens a fost văzută complet goală trăgând după ea o cruce mare de lemn, pe o stradă apropiată de Bazilica Sf. Petru din Roma în timp ce își flutura goală sânii și organele genitale. Ea a mai fost încarcerată și apoi eliberată în Egipt pentru că a pozat goală în fața Templului Karnak din Luxor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.