Moartea lui Soleimani, proteste în fața Casei Albe și în 70 de orașe americane

Proteste în peste 70 de orașe americane după raidul SUA în care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani. Sute de oameni s-au adunat în fața Casei Albe, unde a vorbit și actrița-activistă Jane Fonda, și la New York, în fața Trump Tower și a Times Square.

Citește și Bagdad, două rachete împotriva ambasadei SUA

„Afară din Irak și Orientul Mijlociu” și „Opriți bombardarea Irakului”,se  citește pe cea mai mare parte a plancardelor, precum și „Fără război și sancțiuni pentru Iran”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.