Moarte oribilă pentru un tânăr de 30 ani : a fost zdrobit de lift

Moarte oribilă pentru un tânăr de 30 ani :  fost strivit de un lift care s-a defectat într-o clădire cu 23 de etaje din Manhattan. Potrivit recontrucției agenților de poliție, bărbatul tocmai ieșea din lift  la parter când, din cauza unui defecțiuni  a căzut la subsol liftului, zdrobindu-i corpul.

Inundațiile din China și alunecările de teren au provoacat 9 decese și 35 de dispăruți în provincia Sichuan

În lift se mai aflau alte șapte persoane care, după accident au fost salvați de pompieri.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.