Moarte de foame: o mama si cele doua fetite gemene au fost gasite fara viata

Moarte de foame: o mama si cele doua fetite gemene au fost gasite fara viata

O mamă cu cele două fiice gemene au fost găsite fără viață într-un apartament în cartierul Floridsorf, la nord-est de Viena (Austria), marți, 21 mai 2019.

 

Pe cadavrele mamei și a copilelor s-a efectuată o autopsie care a permis excluderea unei crime . Mama în vârstă de 45 de ani și copilele  ei au decedat din cauza lipsei de alimentație: moartea a avut loc între sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie și pentru mai mult de o lună nimeni nu nu și-a dat seama de absența lor.

 

“Examenul toxicologic nu a evidențiat nici o dovadă de otrăvire”, au declarat cercetătorii în urma unei autopsii.

Era o familie de origine străină – deocamdată țara de origine a celor trei nu estecunoscută – și se pare că serviciile sociale cunoșteau familia oferindu-i asistență socială. Cu toate acestea, din motive necunosacute, femeia ar fi refuzat să accepte ajutorul.

 

Un manager de servicii sociale a declarat  că fetele erau “timide și liniștite, cu dificultăți de învățare”

Izolate de lume: cele două fete au încetat să meargă la școală din 2016, odată cu sfârșitul învățământului obligatoriu. Se pare că mama a povestit problemele economice, dar nu a lăsta să se vedă o situație atât de disperată.

 

Te-ar putea interesa și Denunta disparitia fiicei sale de 10 ani, dar politia nu face nimic: a gasit-o violata si ucisa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.