Moarte absurda: Elena cade in casa si moare dupa ce un pai de metal i-a strapuns ochiul

Moarte absurda: Elena cade in casa si moare dupa ce un pai de metal i-a strapuns ochiul

Elena Struthers-Gardner,o femeie în vârstă de 60 de ani, a leșinat în timp ce era acasă,  a căzut într-un pai de metal   care i-a străpuns ochiul și a ucis-o.

Moartea ei, așa cum afirmă și publicația Metro, este de necrezut. Femeia se afla în casa ei din Poole, în  Dorset. Când avea doar 21 de ani Elena a căzut de pe cal și în urma acelui accident mergea mai greu. Poate că asta ar fi fost și cauza pentru care ea s-a împiedicat și a căzut lovindu-se cu ochiul în paiul de metal.

Copila de 3 ani violata si decapitata dupa ce a fost rapita de langa mama ei intr-o gara din India

Elena ar fi dorit doar să se bucure de o băutură răcoritoare și în timp ce se îndrepta din bucătărie spre sufragerie, s-a împiedicat căzând cu ochiul direct în paiul de metal care i-a străpuns globul ocular ajungând direct în creier. Soția Elenei a descoperit-o în stare de inconștiență și a cerut imediat intervenția ambulanței.

În ciuda eforturilor  medicilor, femeia de 60 de ani nu a supraviețuit,  trauma creierului a fost prea severă.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.