Moartă la vârsta de 13 ani din cauza obezității: „Mama nu a hrănit-o decât cu mâncare de la fast-food”

A murit la vârsta de 13 ani din cauza obezității fără ca mama ei  facă ceva pentru a o ajuta. O fetiță a fost hrănită în exclusivitate cu mâncare de la fast-food, fără ca mama să se îngrijoreze de greutatea ei sau să o pună să facă sport. Fata a devenit obeză și a murit la o vârstă fragedă.

”Ajutor mami”: povestea îngrozitoare a unei fetițe de 7 ani abuzată în baia unui restaurant

Femeia originară din Manchester a fost acuzată că i-a făcut rău fiicei sale. Nu numai că i-a oferit în mod constant mâncare de la fast-food dar nici măcar nu i-a oferit un kit necesar pentru a face sport la școală. Se pare că fata, descrisă de toți drept o persoană veselă și zâmbitoare. La un moment dat ceruse profesorilor să nu-i spună mamei că făcea exerciții de gimnastică la școală.

Când a fost întrebată de ce fiica ei devenise obeză, femeia a răspuns pentru că este leneșă și grasă. Fata fusese internată la spital, tocmai pentru că obezitatea a avut consecințe asupra sănătății sale, dar femeia a fost agrevă cu fata până în momentul în care a murit la numai 13 ani.  Inima fetei se îngoșase, dar medicii, din cauza greutății nu au putut să efectueze un transplant.

Acum, mama a fost acuzată și riscă să ajungă la închisoare.

De Claudiu Bot

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.