Moare la doar 4 luni ucisă de propiul tată. L-a deranjat în timp ce se uita la un meci de fotbal

Moare la doar 4 luni ucisă de propiul tată: ”M-au deranjat plănsetele ei ”

Nou-născuta a fost ucisă cu brutalitate de către tatăl ei, deranjat de plânsetele  lei care îl împiedicau să vadă meciul la televizor.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a luat fetița în brațe scuturând-o cu putere după care a aruncat-o pe canapea. Copila a murit după trei luni de comă.

Ar fi trebuit să aibe grijă de micuța Hope Sofia în timp ce mama Nicole era plecată. Iubitul ei Neil Smith ar fi trebuit să aibe grijă de ea, dar nu a fost așa.

După ce mama l-a sunat să vadă dacă totul este în regulă, 10 minute mai târziu bărbatul a sunat-o spunându-i că fetița a leșinat. Nicole s-a repezit într-un suflet acasă și a dus-o pe micuță la spital unde,  puține minute mai târziu a și intrat în comă.  Coplia a rămas legată de aparate în Spitalul de Copii din Birmingham, până când a murit în noiembrie 2017

Autopsia pe corpul micuței a dezvăluit grave leziuni ale creierului care i-au fost fatale.

Nei Smith a fost condamnat la 13 ani de închisoare.

Te-ar putea interesa și Un plan diabolic: O femeie de succes și-a ucis copiii pentru că nu avea cu ce să-i întrețină

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.