Moare la 4 ani din cauza unui atac de cord: “Părea să fie răcită, apoi a încetat să respire”

 Părinții sunt distruși. Fiica lor de 4 ani a murit subit. “Era dulce, bună și specială”, spun ei.

Chloe Hardy, în vârstă de 4 ani, părea să fie o fetiță sănătoasă, dar a murit subit când inimioara ei a încetat să mai bată. Familiei i sa spus că fetița a suferit în urma unui atac de cord. Fetița lasă îndurerați pe sora ei geamănă Charlotte, fratele ei mai mare William de 7 ani și părinții ei  , Adam și Caroline.

Nu îi este permis să intre: Pavel, un câine devotat stăpânului rămâne în fața bisericii plângând și urlând de durere

“Chloe era un pic răcită iar  soția mea vrea să-i dea o pastilă. În acel moment micuța s-a ridicat de pe scaun și a fugit în camera ei. Soția mea a urmat-o a văzut-o pe Chloe cum dintr-o dată s-a făcut albastră și a căzut jos. Nu mai respira. A fost instantaneu. Cursa la spital  și încercarea medicilor de a o readuce la viață a fost în zadar”, povestește tatăl îndurerarat.

Mama Caroline Hardy, de 38 de ani, din South Cave, a declarat presei engleze: “Am inimă zdrobită pentru pierderea fetiței mele frumoase. Chloe era atât de specială și ne va lipsi foarte mult . Am un gol imens în inimă și nu o vom uita niciodată” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.