Moare in urma unui atac intr-un local. Membrii familiei il inmormanteaza intr-un sicriu “special”

Moare in urma unui atac intr-un local. Membrii familiei il inmormanteaza intr-un sicriu “special”

Un om a fost îngropat într-un sicriu în formă de cutie de bere Foster.

Familia lui Perry Cardy un client abitual al unui local a cerut ca sicriul să fie cât se poate de asemănător cu cutia de  bere pe care el o prefera. Rudele au cheltuit 700 de lire sterline pentru a-i garanta lui Perry ceea ce Daily Star Online numea “o ultimă calatorie de vis”.

 

“Cred că exact așa ar fi vrut Perry – a spus Sora Mandy – suntem siguri că s-ar fi amuzat și el”.

Înmormântarea a avut loc în data de 31 mai. Perry în vârstă de 52 de ani, a murit după ce a fost atacat în fața localului The Bittern din Southampton. Persoana responsabilă de crimă a fost deja identificată de poliție: el este un tânăr de 27 de ani.

Te-ar putea interesa și Sot si sotie mor in aceeasi zi dupa 71 de ani de casnicie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.