Moare în timpul programului de lucru, angajatorii îi acoperă trupul cu umbrele pentru a nu închide supermarketul

Privind această fotografie, nu ne putem abține să nu ne indignăm ! Sub acele umbrele se află corpul fără viață al unui angajat al supermarketului care a fost lovit de un atac de cord în timp ce lucra. Trupul bărbatului fără viață lăsat pe jos a fost acoperit cu niște umbrele pentru a evita închiderea magazinului. Povestea tristă a avut loc vinerea trecută la Recife, Brazilia. Bărbatul decedat, Moisés Santos, era un angajat al supermarketului, aparținând lanțului Carrefour. Știrile sunt raportate de Globo.com .

Un oraș spaniol de 4.000 de locuitori a fost închis din cauza unui focar de coronavirus

Clienții indignați au făcut mai multe fotografii pe care le-au  publicat pe rețelele de socializare. Managerii Carrefour din Brazilia au răspuns la solicitărilor de clarificare: „Ne cerem scuze pentru modul absolut inadecvat în care a fost tratată o tragedie precum moartea tristă și bruscă a unuia dintre angajații noștri, domnul Moisés Santos. Modul în care a fost gestionată tragedia pentru a nu închide magazinul , a fost o greșeală gravă ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.