Moare din cauza medicilor care i-au prescris două pastile pe zi în loc de două pastile pe lună

Moare din cauza medicilor care i-au prescris două pastile pe zi în loc de două pastile pe lună

La 86 de ani, Eileen Cowles, după o viață întreagă prin spitale, tot ceea nu avea nevoie era o greșeală a medicului care nu a citit bine instrucțiunile unui medicament.

Din grabă sau din neatenție medicul i-a prescris două pastile de vitamina D pe zi în loc de două pe lună, așa cum ar fi fost coresct în cazul său. Femeia după câteva luni de tratament a murit în urma unei hemoragii intestinale. Din cauza dozajului prea mare de vitamina D în sânge s-a acumulat prea mult calcio provocându-i hemoragia.

Adevăratul motiv al morții sale nu ar fi ieșit la suprafață dacă, la un an după deces, în 2015,  rudele sale căutând printre lucrurile femii nu ar fi găsit rețeta. Potrivit BBC, din acel moment a început o anchetă care ia adus pe mulți medici în fața tribunalului Primrose Court Carehome din Guiseley, Marea Britanie.

Ajutați de mamă, doi frați au ținut o adolescentă captivă timp de două luni și au violat-o cu o șurubelniță

Eileen  a avut o intervenție chirurgicală facială în 1997 pentru a înlăturarea unei tumori suferind apoi și de demența vasculară. A început tratamentul cu vitamina D după ce și-a rupt șoldul în 2014.

Trecând de un medic la altul s-a făcut un șir de erori care au dus la moarte lui Eileen. Medicii au omorât-o în mod inconștient iar acum vor trebui să plătească.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.