Moare de foame și este lăsată în pătuț zile întregi: corpul fetiței de 4 ani a fost sfâșiat de șoareci

O fetiță în vârstă de 4 ani a fost lăsată să moară de foame de tatăl ei. În loc să avertizeze autoritățile de decesul micuței, monstrul de tată a lăsat corpul micuței să zacă în pătuț zile întregi. Povestea înfiorătoare a avut loc în Australia și a fost relatată de New Zealand Herald . Potrivit rapoartelor poliției din Brisbane, micuța victima a fost numită Willow și era o fetiță de numai  4 ani afectă de sindrom Down.  Mark Dunn, în vârstă de 43 de ani, au avertizat autoritățile despre moartea copilului luni , spunând că sâmbătă a găsit cadavrul fiicei sale în pătuț, acoperit cu șoareci.

Edward Nicolae Luttwak: „Virusul ucide câțiva oameni, dar nu este ceva dramatic” VIDEO

Bărbatul, care este acuzat acum de crimă. Când agenții au intrat în locuința bărbatului  au găsit o scenă demnă de un film de groază. Corpul fetiței subnutrită și acoperită de mușcături și răni infectate, a fost găsit în timp ce era mâncat de șoareci. Rezultatele autopsiei vor determina cauzele exacte ale decesului copilului, deși cea mai probabilă ipoteză în acest moment este aceea că fetița a murit înfometată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.