Mitingul lui Trump din Tulsa a fost boicotat de adolescenții de pe TikTok

The New York Times scrie: mii de adolescenți și-au rezervat locuri la miting și nu s-au prezentat. Acestea sunt în principal grupuri de fani ai K-Pop, pop coreean. Potrivit New York Times, mitingul lui Trump a fost un adevărat flop iar acest lucru s-ar datora faptului că mulți adolescenți, prin intermediul rețelei TikTok  , și-au unit forțele pentru a rezerva mii de locuri în arena în care președintele era de așteptat să nu se prezinte. Aparent, acest boicot ar fi condus de grupuri de fani ai K-Pop coreean.

Șase bărbați apropiați de președintele Donald Trump au coronavirus

Din acest motiv, organizatorii au prezis o participare uriașă care s-a dovedit apoi cu adevărat mizerabilă. Tendința s-a răspândit rapid pe  TikTok și Nyt amintește că Brad Parscale, șeful comisiei   președintelui Donald, a scris pe Twitter că există peste un milion de solicitări de bilete, ceea ce face necesară programarea evenimentelor în afara  arenei pentru a permite tuturor să participe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.