Mitica Baba Liuba, bunicuța din Rusia care se dă zilnic cu patinele ei improvizate- video

Liubov Morejódova, cunoscută în Rusia sub numele de „Baba Liuba” („Bunica Liuba”), are 79 de ani și patinează în fiecare zi pe gheața lacului Baikal.

Liuba poartă o pereche foarte specială de patine, același model pe care tatăl ei i le-a făcut cu mulți ani în urmă: „válenki ‘” – pantofi tradiționali ruși din lână – cu două cuțite atașate. Morejódova susține că are nevoie de patine pentru a merge muncă, când duce vacile la pășunat, pentru distracție sau doar pentru a se bucura de minunea lacului:

Citește și Este un bărbat sau un câine? Iluzia optică care a împărțit internetul în două

Baikal este cel mai bun lucru din lume. Este o natură virgină și neatinsă. Nimic nu-mi atinge inima ca și acest rău car se numește Baikal …

Baba Liuba a devenit faimoasă în 2018 după ce o cunoștință de-a ei a filmat-o patinând pe gheața lacului. Videoclipul a făcut înconjurul internetului și a fost difuzat de diferite medii rusești.

După ce și-a atins faima, bine cunoscutul patinator rus rus Yevgueni Pliushchenko i-a făcut cadou lui Liuba o pereche nouă de patine. Cu toate acestea, bătrâna preferă să-și folosească „válenki” cu lame deoarece, spune ea, sunt mai potrivite pentru frigul dur al iernii rusești.

Astăzi, la 79 de ani bunicuța Liuba continuă să zâmbească pe gheață… O adevărată forță a naturii!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.