Misterul din Villarramiel: locuitorii primesc plicuri cu bani de la un binefăcător necunoscut

De o săptămână în Villarramiel, un sat de 900 de locuitori în nordul Spaniei, nu se mai vorbește de nimic altceva.

Mai mulți rezidenți au primit plicuri care conțin 50 sau 100 de euro al căror expeditor nu este cunoscut. Un binefăcător care a decis să dea bani, plasându-le într-un plic colorat , lăsat în cutia poștală.

Uneori sunt scrise și mesaje, cu un ton afectuos, cum ar fi “pentru prințesa casei”, informează ziarul local El Diario Palentino. Primii bani au fost primiți miercurea miercuri de 14 locuitori, dar între timp, donațiile misterioase au crescut, a declarat primarul orașului Nuria Simòn. Au crescut  atât de mult încât în sat nu se mai vorbește de nimic altceva…

Este și normal, nu? Cine îți dă bani degeaba?

Nimeni nu poate da o explicație logică.

Mulți depun banii în bancă, asigurându-se că sunt reali alții decid să le doneze bisericii din Villarramiel. Și chiar dacă este un gest de generozitate, rămâne oricum un mister.

Printre beneficiarii plicului cu bani se află  o văduvă care trăiește împreună cu fiul ei și  câteva familii cu copii mici, dar nu există nico legătură între ei care să explice generozitatea binefăcătorului misterios.

Te-ar putea interesa și Româncă omorâtă cu sânge rece pe o stradă din Italia !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.