Misterul aparițiilor monoliților în lume, a fost dezvăluit: este opera unui grup de artiști

Misterul monoliților a fost dezvăluit. După ce întreaga lume s-a mirat de masivele metalice care au apărut în Statele Unite și în unele țări europene, cea mai recentă a fost raportată pe Insula Engleză de Wight, vineri, un colectiv de artiști a revendicat autoritatea sculpturilor , postând o fotografie a monolitului pe Instagram. Autorii s-au semnat ca „ The Most Famous Artist 2020” și au anunțat că fac reproduceri ale sculpturilor lor pentru 45.000 de dolari.

După statul american Utah și România, ultimul monolit a fost descoperit pe plaja cunoscută sub numele de Compton Beach.  Alexia Fishwick, prima care l-a văzut, a declarat postului BBC: „O mulțime de oameni au trecut pe lângă el și l-au ignorat, este incredibil de drăguț”. Până acum nimeni nu avut idee cine ar fi putut construi construcția și existau mai multe teorii care circulau pe web – unele chiar fanteziste despre extratereștri – dar acum câteva zile comunitatea artiștilor cunoscuți ca The Most Famous Artist 2020 a postat o fotografie a monolitului pe contul lor Instagram, cu legenda „monolith-as-a-service.com”.

Citește și Italia, tragedie la locul de muncă: Cristian Cuceu un român de 23 de ani a murit strivit de o mașină

Grupul a postat alte fotografii pe Instagram și unele dintre articolele  de Mashable, Fox News și Artnet. Pentru a oferi dovezi, a fost publicată o postare care arăta un artist mascat în procesul de creare a uneia dintre sculpturi, bătându-și joc de„ teoreticienii conspirației “: Vrei să spui că nu erau extratereștri?!

„ A fost tu? ” a întrebat unul dintre internauți.

„ Dacă prin tu vrei să spui noi, da ”, a fost răspunsul artiștilor.

Sursa foto: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.