„Miss Hitler” și partenerul său au fost condamnați pentru terorism în Marea Britanie

Alice Cutter, câștigătoare a unui concurs de frumusețe numit „Miss Hitler” în Marea Britanie în urmă cu câțiva ani, și pe fostul ei iubit Mark Jones au fos trimiși la închisoare. Cei doi, au fost condamnați pe 8 mai și vor trebui să execute 3 ani și 5 ani și jumătate de închisoare.

Cuplul a fost găsit vinovat că au făcut parte din Acțiunea Națională, un grup extraparlamentar de extrema dreapta declarat în ilegalitate ca organizație teroristă în 2016.

Avertismentul oamenilor de știință, soarele intră în așa-numita fază minimă solară : ger, foamete și cutremure

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.