Mirosurile care alunga tantarii. Vezi care sunt si ce trebuie sa faci

Mirosurile care alunga tantarii. Vezi care sunt si ce trebuie sa faci

Pentru a scăpa de țânțari, poți folosi anumite trucuri simple și eficiente. Află care sunt mirosurile care alungă țânțarii. Folosește-le pentru a scăpa de aceste insecte supărătoare.

 

1. Pune în casă o sticluță cu extract natural de eucalipt. Va ține departe țânțarii de casa ta.

2. Vei ține insectele departe dacă te speli cu o fiertură obținută din rădăcini de pelin. Mărunțește o mână de rădăcini de pelin și pune-le într-un litru și jumătate de apă. Lasă-le să fiarbă, apoi lasă-le la infuzat pentru 20 sau 30 de minute. Spală-te apoi cu acest ceai și astfel insectele nu vor mai reprezenta o problemă.

 

3. Poți folosi ulei de cedru. Acesta alungă nu numai țânțarii, dar va ține departe și gândacii și muștele.

4. Dacă preferi o ieșire în natură, atunci nu trebuie să îți faci griji în privința țânțarilor. Tot ce trebuie să faci este să pui pe foc câteva crengi de ienupăr și astfel insectele nu vor mai fi o problemă.

 

5. Poți pune în casă câteva crengi proaspete de boz. Acestea vor ține la distanță țânțarii. Mirosul frunzelor de roșii are același efect.

 

6. Pot fi utile anumite uleiuri esențiale. Vorbim despre uleiul esențial de cuișoare, busuioc, anason sau eucalipt. Aplică o soluție care conține apă și ulei esențial. Pune apă într-un pahar, după care adaugă 5 – 10 picături de ulei esențial, la alegere. De asemenea, pentru a obține rezultatul dorit, pune câteva picături de ulei pe o suprafață fierbinte, cum ar fi o tigaie, o lumânare etc. Ai putea chiar să pui câteva picături din aceste uleiuri pe o bucată de vată pe care apoi o vei lăsa pe pervaz.

 

Te-ar putea interesa și Unei femei i-a explodat capul pe masa de operatii. Femeia bause otrava

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.