Mirele dispare de la petrecere și este prins în baie cu un… prieten!

Mirele dispare de la petrecere și este prins în baie cu un… prieten! Nu este o glumă, este ceea cea povestit o cântăreață pe postul radiofonic Rai Radio2 din Italia.

Willy este o cântăreață și de multe ori este invitată să cânte și la nunți. Ea ar fi spus că se afla la o nunță în Abruzzo când l-au prins pe mire în baie în momente intime cu cel mai bun prieten al lui. Cântăreața nu a dezvăluit numele mirelui.

Pe când să apară tortul mirele era de negăsit. Mireasa și invitații au crezut că nu s-a simtit bine sau că a iețit să fumeze o țigară, dar nu. Chiar o rudă a miresei l-a găsit pe mire în baia restaurantului făcând sex cu un bărabat, cu cel mai bun prieten al lui.

Șoc în Milano: o mamă a căzut de la etajul opt cu fiica ei de 2 ani în brațe

”Pentru numele lui Dumnezeu, nu este nimic în neregulă să faci dragoste cu un bărbat, gusturile nu se discută, dar dacă tocmai te-ai căsătorit cu o femeie și ești prins în baie cu cel mai bun prieten al tău, atunci asta chiar că este absurd”, a declarat cântăreța.

Chiar dacă petrecerea s-a închiat mai repede, din fericire nu s-a lăsat cu pumni și scandal, cântăreața a fost plătită oricum.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.