Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

O mireasă însărcinată a murit cu câteva minute înainte de a ajunge la altar, din cauza unui accident vascular cerebral . Copilul din pântecele ei s-a născut printr- o cezariană de urgență. Viitorul soț, în disperare, a rămas tată singur.

Asistenta Jessica Guedes, 30 de ani, a rămas însărcinată  și era aparent sănătoasă când a început să se simtă rău în limuzina în timp ce mergea la biserică. Inițial familia ei a crezut că este un atac de panică. Fata se plângea de amețeli și dureri de gât, dar în realitate, Jessica suferea de preeclampsie sau gestoză, sindrom caracterizat prin prezența, fie singură, fie în combinație, a simptomelor precum edemul, proteinuria sau hipertensiunea a unei  femei însărcinate,relatează Mail Online 

Logodnicul ei, locotenentul Flavio Gonçalvez, de 31 de ani, care o aștepta la altar, începuse să se îngrijoreze, când la un moment dat  o rudă intrat în biserică cerând ajutor.

Citește și Băiețel de 13 ani bolnav de epidermoliză buloasă, vrea să moară, mama: „Ajutați-mă”. Și primește peste 3000 de scrisori

Jessica a fost dusă la o maternitate de stat din centrul Sao Paulo, dar din cauza Complexitatea cazului a fost transferată la maternitatea privată Pro Matre Paulista, conform raportului medical, mama a suferit un accident vascular cerebral din cauza pre-eclampsiei și a sângerărilor interne. Având în vedere gravitatea cazului, echipa medicală a efectuat o operație de cezariană de urgență pentru a salva viața fetiței de 29 de săptămâni, dar tânăra mamă, murit după operație.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.