Mireasa dansează la nunta ei cu donatorul care acum 10 ani a salvat-o de la moarte

Mireasa dansează la nunta ei cu donatorul care acum 10 ani a salvat-o de la moarte

Pentru Greta Hokanson, 1 septembrie 2006 a fost o zi cu adevărat importantă: o zi pe care nu o va uita niciodată. La doar 16 ani, Greta a trebuit să lupte împotriva unei boli cumplite: Leucemia. Micuța Greta a fost supusă chimioterapiei dureroase așteptând un donator compatibil de măduvă osoasă. În acea zi, 1 septembrie 2006, Danny Daniels, un străin s-a dovedit a fi acel donator compatibil și astfel i-a salvat viața.

Cuplul cu sindromul Down sărbătorește 24 de ani de căsătorie: „Povestea lor este un basm”

mireasî

Mulți ani mai târziu, în ziua nunții sale, Greta l-a invitat-o ​​și pe Danny la ceremonie și a dansat cu el un vals sub ochii celor prezenți. Un dans pentru viață, o mulțumire specială a bărbatului care i-a dat speranța unei vieți normale și care și-a realizat visul de a continua să trăiască.

mireasă1

La 10 ani de la acel intervent, Greta nu și-a uitat acel înger păzitor și pentru a dorit ca la nunta ei să danseze cu el un vals de neuitat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.