Miracol în Tirana: doi gemeni au venit pe lume la câteva minute după cutremur / VIDEO

Miracol în Tirana: doi gemeni au venit pe lume la câteva minute după cutremur / VIDEO

Printre miile de țipete de frică și  durere, în întuneric și în praf, strigătele bebelușilor care se nasc  și își găsesc mama este mai puternic ca niciodată.  O altă tragedie,  cea care în toiul nopții a marcat Albania lovită de un cutremur de magnitudinea 6,5 , ne pune în fața unei noi vieți, a unui început de viață : nașterea a doi gemeni.

Citește și Șocant! O femeie a dat naștere la doi gemeni conjugați cu două capete și trei mâini

Vestea fericită ajunge de la Tirana unde, la câteva minute după teribilul cutremur (conform ultimelor date, există 13 victime și peste 600 de răniți), ginecologul Anika Dokle, în timp ce simțea șocul cutremurului, trebuia sși păstreze calmul deoarece avea o întâlnire  foarte importantă: nașterea a doi gemeni care au văzut această lume la 20 de minute după cutremur. Și ginecologul a găsit timpul și forța pentru a înveseli rețeaua de socializare, într-un moment de panică, cu un video emoționant al celor doi gemeni nou-născuți.

„ Acești gemeni s-au născut la 20 de minute după cutremur. Acesta este cel mai bun simbol al vieții. Nu mai am cuvinte! ”

Unë dhe shokët e mi edhe këtë herë në maternitet. Këta bebusha binjakë lindën 20 minuta pas tërmetit. Kjo është simbolika më e mirë e vijimësisë së jetës. Nuk kam më fjalë! ❤❤

Pubblicato da Anika N. Dokle su Lunedì 25 novembre 2019

Între timp, operațiunile de salvare continuă. Un copilul a fost extras viu de sub dărâmături . Din păcate sunt multe clădire prăbușite și multe persoane care sunt încă date dispărute. Se teme că numărul victimelor ar putea crește..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.