Minți criminale: și-a ucis soția pentru că își dorea o relație cu cumnata lui

Un contabil în vârstă de 37 de ani și-a ucis cu brutalitate soția de 32 de ani. În casă se aflau și copiii de 2 și 5 ani al cuplului care erau căsătoriți timp de 8 ani

Ahmed Dawood Seedat acesta este numele celui care și-a ucis pe soția , Fahima, lovind-o cu o cheie franceză în cap și sufocând-o în timp ce dormea.  Oribila crimă a avut loc în Perth, Australia: episodul datează din vara trecută, dar sentința a sosit în ultimele zile. Omul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Cuplul locuia într-un apartament împreună cu cei doi copii care în moentul crimei dormeau la etajul superior al casei   Ahmed și Fahima fuseseră căsătoriți timp de 8 ani, dar în august 2018 s-a produs tragedia. Omul ar fi lovit-o pe femeie violent cu o cheie franceză, după care a sufocat-o.

Fahima, însă, după primele lovituri s-a trezit și i-a șoptit “te iubesc” soțului ei, în  încercarea disperată de a-și salva viața. Dar omul nu a existat și a omorât-o apoi a îngropat corpul soției în grădină.

Citește și O femeie și-a bătut fetița de 2 luni cu sălbăticie pentru că îi reamintea de fostul iubit

Comportamentul său a fost determinat de dorința de a avea o relație cu cumnata lui și sora victimei. Pentru a evita orice scandal, omul a spus că soția lui a plecat în Marea Britanie pentru un control. Sorei victimei i-a spus că Fahima l-a părăsit. Din păcate pentru el, minciunile lui nu au fost crezute de multe rude ale femeii. La 4 zile după crimă, familia a raportat dispariția femeii, iar poliția a găsit cadavrul îngropat în grădină.

Autopsia a confirmat loviturile capului și ale corpului. Înainte de a o îngropa, bărabatul a umplut cu nisip gura femeii. Din investigații, s-a demonstrat că bărbatul ar fi planificat crima căutând câteva modalități de a scăpa de cadavru pe internet: cum să arzi un corp….unde să-l îngropi…

Mama celor doi copii a fost ucisă doar pentru că soțul ei dorea altă femeie și nu oricare femeie ci pe cumnata lui…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.