Minți bolnave: Un adolescent de 14 ani a torturat până la moarte o fetiță de 6 ani

Antonio Evans de numai 14 ani i-a bătut pe Destine King, în vârstă de șase ani, și pe cei doi frați ai ei cu o centură, într-un calvar care a durat  trei zile. În cele din urmă, fetița de numai 6 ani a murit.

Antonio Evans avea doar 14 ani când a ucis-o pe Destine King, sora lui vitregă în vârstă de șase ani și fratele ei de nouă ani în Memphis, SUA, în decembrie 2015. Toate cele trei victime au fost dați familei în plasament . La distanța de 4 ani Evans a fost închis pentru crimă și abuzuri pentru copii, scrie Mirror  .

Citește și Și-a violat fiica de 14 ani: tată condamnat la închisoare pe viață

Trei zile de calvar în care victimele au fost lovite o centură, în timp ce mama lui  era la serviciu. La un moment dat, Denise, după trei zile de torturi a început să vomite și după alte două zile a murit. În urma autopsiei au rezultat  răni la ficat, pelvis, vagin, creier și spate.

În acestă săptămână Antonio Evans a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.