Minți bolnave. S-a filmat în timp ce abuza de un copil de un an. Educatoare arestată

Minți bolnave. S-a filmat în timp ce abuza de un copil de un an. Educatoare arestată

Imagini șocante filmate de educatoarea de 34 de ani au fost descoperite imediat după arestul amantului ei acuzat de violență sexuală asupra unui băiețel de 12 ani.

Educatoarea Audra Mabel era cunoscută și apreciată de toți, dar nimeni nu știa că în spatele acelei aparențe, aparent normală, era de fapt o femeie care nu ezita să violeze un copil de doar un an și să se filmeze pentru a-i face pe plac amantului.

Povestea înfiorătoare a abuzului asupra unui copil de numai 1 an, vine din Seminole, în statul Florida, în SUA, unde femeia, Audra Mabel, în vârstă de 34 de ani, a fost arestată de poliție pentru acuzația de exploatare sexuală a unui copil și producția și distribuția de pornografia infantilă. Povestea a fost descoperită din întâmplare când fostul amant, Justin Ritchie, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în urma unui abuz sexual asupra unui copil de 12 ani. Omul a fost anchetat după ce a fost acuzat de o mamă că fiul ei a fost violat.

Un bebeluș de 6 luni împușcat în piciorușe: imaginea care amintește de toate ororile războiului și cât de norocoși suntem

Din videoclipurile găsite pe computerul bărbatului au fost descoperite și videoclipurile șocante în care femeia abuzează de copil. Mabel a lucrat la Școala Lyons din districtul școlar Lansing Michigan din noiembrie 2016 până în iunie 2017

Potrivit presei , anchetatorii au declarat că au găsit mai multe videoclipuri și imagini pe telefonul mobil al bărbatului, inclusiv o duzină de filme care arată că Mabel, de 34 de ani, abuzează de un copil de un an. Femeia a recunoscut că a realizat videoclipurile în 2017, când a fost educatoare  la grădiniță și le-a trimis prietenului ei a-i face pe plac deoarece lui i-ar fi spus despre fantaziile pe care le are cu copii și pentru a-și lăsa soția pentru ea.

Pe telefonul mobil al femeii au fost găsite și alte videoclipuri groaznice, chiar filmate în clasă în prezența copiilor de clasa întâi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.