Minoră rămâne însărcinată în urma unui viol și nu spune nimic: ”Mi-e frică”

Minoră rămâne însărcinată după un viol și nu spune nimic: ”Mi-e frică” .Luni de zile a ascuns identitatea tatălui fiului său, deoarece îi este teamă  violatorul său.

 

O adolescentă, a ajuns la spital după ce s-a simțit rău și a  leșinat. În urma rezultatelor s-a descoperit că minora era însărcinată în 23 de săptămâni. În tot acest timp, nu a vrut să de-a nici un fel de explicație și nici să spună cine este tatăl copilului până la nașterea copilului și la rezultatul testului ADN .

Fetiță nou-născută găsită vie într-un sac de gunoi, rănită și plină de viermi / VIDEO

Examinările au arătat că tatăl copilului era Quaser Abas un bărbat  în vârstă de 37 de ani, care a fost acuzat imediat de viol.

 

După ce violatorul a fost arestat,  tânăra  din Hambersite,  Regatul Unit, a mărturisit că a fost victimă a violului, adăugând că a nu  aputut spune nimic nimănui deoarece a fost amenințată cu moartea. „Nu mi-am dorit un copil la această vârstă”, a spus tânăra potrivit Metro , „Nu voiam să se întâmple așa. Mi-a fost teamă să-i spun mamei mele. Când am aflat că sunt însărcinată am fost șocată și speriată, mi-era frică ”. În cele din urmă, adolescenta a ales să păstreze copilul și își dorește să se afcă dreptate. Violatorul a fost judecat și condamnat la 12 ani de închisoare.

Mama tinerei este încă sub șoc și nu-și poate închipui cum de timp de atâtea săptămâni nu și-a dat seama ce se întâmpla cu fiica ei….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.