Minor violat de mai bine de 50 de ori în biserica: femeie de 38 de ani arestata

Minor  violat de mai bine de 50 de ori în biserica: femeie de 38 de ani arestata

Jamie Tice, este o mamă americană în vârstă de 38 de ani din Tennessee.  Ea este acuzată de viol agravat împotriva unui minor și dacă va fi găsită vinovată va putea sta închisă mai bine de 10 de ani.

Potrivit Daily Mail episoadele de violență datează din 2016, când victima avea doar 14 ani. Violulrile au durat mai bine de un an de zile, iar băiatul nu era nimeni altul decât iubitul fiicei sale!

 

Potrivit anchetatorilor, fata lui Jamie Tice, a cunoscut băiatul în aceeași școală unde învăța și au început să iasă împreună un an și jumătate. În acest timp tânărul a făcut cunoștință și cu mama ei care de la bun început s-a simțit atrasă de el.

 

Potrivit aceeași sursă, întâlnirile între dintre cei doi aveau loc în biserică

Te-ar putea interesa și Traficul de organe: soarta terifianta a migrantilor care nu platesc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.