Ministrul sănătății Veran: „Un milion de francezi sunt purtători de Covid”

La microfoanele France Info, ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, a raportat datele alarmante despre Coronavirusul din țara transalpină: „Este posibil să se estimeze ca numărul de francezi care transportă în prezent Coronavirusul să fie un milion”.

Citește și Spania a prelungit starea de urgență pentru încă șase luni

Cu privire la blocarea impusă de Macron „Am încercat prin toate mijloacele să evităm blocarea, iar lockdown-ul ne-a permis să reducem răspândirea virusului”. Cu toate acestea, el a apărat măsura restrictivă a președintelui: „Ceea ce ne lovește este un val european. Statul – a spus el – este garantul securității sănătății franceze și își asumă responsabilitățile ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.